www.ioananegura.ro

cu Ioana Negură - Antrenor de gânduri și traducător de energie


SERIA DE WEBINARII

* Prezent și Împăcat


Îți arăt practic și aplicat cum să faci pace cu gândurile și emoțiile tale fără să mai fugi de tine


Sesiunile live au loc pe:

Seria de webinarii este gratuită dar este nevoie să te înscrii acum

[ycd_countdown id=656]

Din această serie de webinarii vei afla:

Astfel încât să nu te mai simți ca o pană în vânt la dispoziția circumstanțelor și evenimentelor exterioare și să recapeți controlul asupra vieții tale, conectându-te cu ființa ta interioară, cu cine ești cu adevărat și cu îți dorești pentru tine de la viața asta

Îți arăt concret cum să îți educi mintea să lucreze pentru tine, prin câteva instrumente concrete care pot fi aplicate practic și imediat în viața ta de zi cu zi, fără să ai nevoie de pregătire specială și fără să creezi un spațiu separat în programul tău pentru asta

ca și cum ai sta de vorbă cu niște mesageri care îți comunică adevărul despre tine, despre persoanele cu care interacționezi, despre relațiile tale și despre situațiile de viață în care te regăsești. Vei vrea să faci asta în loc să reprimi, pentru că orice emoție repritaă și neadresată se transformă în traumă și se stochează la nivel de energie în corpul tău fizic, rezultând în timp diverse boli și/sau afecțiuni

Trăim într-o pandemie a bolilor psihice și dacă îți faci cercetarea necesară, vei afla că aceste afecțiuni ale minților noastre se situează pe locul 1 în topul afecțiunilor de care suferă populația globului. Există 3 mari cauze aledepresiei pe care le voi împărtăși cu tine. Aceste cauze sunt în același timp răspunsuri care ne oferă niște pași de acțiune pe care îi poți aplica imediat, fără întârziere. Sunt remedii naturale, la îndemână și implică propria ta perspectivă și capacitate de acțiune.

Astfel încât să stai de vorbă cu gândurile și emoțiile tale fără să mai fugi de stările tale, fără să mai recurgi la comportamente de auto-sabotare și fără să mai dai putere criticului interior să facă terci din tine și din adevărul tău personal. Este un instrument simplu, se aplică instant și îți voi explica secretul care stă în spatele puterii sale.

Suntem ființe multidimensionale și ceea ce reprezentăm cu adevărat merge mai departe de corpul fizci concret și palpabil. Pe emoții și gânduri nu poți pune mâna dar știi că există. Gândurile și emoțiile sunt energie pură. sistemul tău uman este 25% fizic și 75% energie. Dacă tu faci duș în fiecare zi și te speli pe dinți, tot așa și corpul tău energetic are nevoie de o rutină de igienă zilnică, altfel se împute treaba și poți să-ți dai seama cât de “curat” ești observând starea ta de spirit de zic cu zi. În webinar, facem împreună o meditație practică care pune în mișcare totalitatea corpului tău multidimensional și activează 4 Abilități-Cheie ale unei ființe conțtiente.

Care o să te ajute în primul rând să antrenezi starea de receptivitate și să o diminuezi pe cea de reactivitate, care o să îți activeze starea de prezență și pe cea de observator imparțial. Dacă din aceste webinarii vei pleca cu acest singur instrument și îl vei aplica constant atunci când este nevoie, îți garantez o minte care să lucreze pentru activarea potențialului tău infinit.

Acest webinar este susținut de:
Ioana Negură - Life Coach, Spiritual Geek
& Energy Reader

AJUT OAMENII SĂ FACĂ PACE CU EI ÎNȘIȘI

Procesez informație și vorbesc limbajul energiei. Dezbat metafizică și Antrenez abilități. Traduc nevăzutul în idei palpabile. Tocilar de meditație. Scafandru de tărâmuri interioare. Politic incorectă. Om.

Unii îmi spun că sunt ca un mesager însă eu mă consider un translator intuitiv (și educat) al frecvențelor din mine și din jurul meu.

Explorator al conștiinței și numeroaselor feluri în care se manifestă mintea umană. De 12 ani practic și experiementez cu diverse metode de ancorare a prezenței de spirit în viața de zi cu zi.

Am dezvoltat în tot acest timp câteva perspective valoroase care m-au ajutat să-mi înțeleg și să-mi vindec depresia, anxietatea și episoadele psihotice de scindare a personalității. Modalitatea în care procesez informația este logico-pragmatică, empirică și puternic intuitivă.

Felul în care percep și traduc energia m-a ajutat să servesc și altora, fie că a fost vorba de meditațiile ghidate de grup, terapiile energetice individuale sau sesiunile de coaching 1 la 1.

 

În restul timpului, mai scriu @din când în gând și spun povești vizuale digitale la @firul ierbii 

În acest prim webinar din serie vom aborda peisajul infinitei minți. Punem accentul și atenția pe gândirea noastră. Ce înseamnă un proces de gândire? Avem control asupra lui sau suntem la mila cascadei de gânduri care ne indundă la voia întâmplării pe nepusă masă, ca musafirii nepoftiți? 

Vei afla ce sunt gândurile negative, care este puterea și slăbiciunea lor. Vei învăța cum să interacționezi sănătos cu ele, fără să le mai acorzi din energia ta și fără să mai vrei să existe “butonul de stop”!

Vei primi instrumente concrete pe care să le pui în tolbă și pe care să le poți aplica practic și instantaneu atunci când observi că narativul minții tale a luat-o într-o direcție care nu te servește și care nu duce la nimic constructiv.

În al doilea webinar din serie ne punem atenția pe tărâmul emoțiilor. Care este rolul lor și ce putem să facem cu ele astfel încât să ne servească pentru binele nostru cel mai înalt? 

Cum procesăm emoțiile stocate din traumele pe care nu le-am vindecat? Cum alchimizăm și integrăm energia din emoțiile pe care le-am băgat sub preș și le-am îndesat în celula noastră fizică din organe?

Te voi conduce într-o meditație ghidată care te învață cum să fii propriul scafandru de tărâmuri interioare. Cum să te împământezi, cum să te protejezi, cum să te aliniezi și cum să creezi. În ultima parte, cea de creație, înveți cum să citești energia din emoțiile stocate și mai apoi cum să o trasnmuți pentru a o conduce din fragmentare în integrare.

Locurile sunt limitate așa că te invit să te înscrii acum pentru a-ți asigura locul

[ycd_countdown id=656]

Dacă tu crezi că acest webinar ar putea servi și altor persoane interesate, dă-i un SHARE pe facebook. Nu te costă nimic 😉