WORKSHOP & MEDITAȚIE DE
VINDECARE A PÂNTECULUI

Prin alegerea conștientă de a-ți vindeca pântecul CREATOR închizi o roată karmică pentru trecut, prezent și viitor, pentru toate femeile dinaintea ta și pentru toate care te vor urma.

ENERGIE SACRĂ

Atât de multă informație sacră s-a pierdut odată cu afundarea în capitalism și consumerism.

 

S-a pierdut gestul ritualic și sacralitatea din gesturile noastre zilnice.

 

Azi, când îți vine menstruația, ești nevoită să prestezi în continuare, să mergi la job, să ridici greutăți, să-ți continui munca ca și cum este o zi ca toate celelalte.

 

Femeile au început să concureze între ele pentru atenția bărbaților, pentru apreciere, pentru putere și s-a pierdut acea conexiune de trib feminin. Acea cunoaștere care se oferea din generație în generație femeilor tinere, la prima lor menstruație. Ritul de trecere.

 

În prima zi de menstruație este indicat să nu interacționezi cu alți oameni și să nu te încurci cu energia lor. Este nu doar o curățare a corpului fizic dar și a corpului tău energetic. 

De aceea, ai nevoie de o zi liberă, să te retragi la căldură, să stai cu tine și să reflectezi la ciclul lunar care s-a încheiat.

Este un moment de introspecție și de vindecare, de curățare totală a energiilor pe care le-ai acumulat în ultima lună. Dar cine mai știe că avem nevoie de asta?

Cine mai știe că pântecul nostru este un portal magic de acces la energia infinită a creației?

PORTAL MAGIC

Cine mai știe că fiecare partener sexual pe care l-am avut rămâne legat de noi printr-un string energetic și continuăm să-l alimentăm cu energia noastră creatoare? Cine mai știe să rupă astfel de legături? Cine mai știe că și energia partenerului vine constant către noi, prin acest cordon?

Cine își mai acordă timpul și spațiul să creeze liniște și magie prin corpul său? Cine se mai uită în oglindă și își dă voie să vadă dincolo de haina corpului fizic?

Cine mai știe că atunci când te conectezi cu pântecul tău, prin atenție, intenție, respirație și răbdare, te conectezi de fapt la un portal infinit de creație, creativitate și inspirație? 

Cine mai știe că actul sexual poate să creeze orice îți dorești să manifești în această viață?

Cine mai știe să circule energia dintr-un orgasm în loc să o lase să se piardă într-o plăcere de câteva secunde? Cine mai are orgasm? Cine își mai dă voie să se bucure de corpul său fără să se judece? Fără etichetele de “desfrânată”, “curvă”, “ușuratică”?

Cine mai știe că toate aceste etichete și judecată blochează accesul la o cantitate enormă de energie? La potențialul de manifestare?

Cine mai știe că pântecul, atunci când este vindecat, începe să bată, ca o a doua inimă? Cine mai știe că atunci când te conectezi cu această vibrație, această energie te ghidează și îți arată ce are nevoie acest centru din corpul tău?

Pântecul este inteligent, ca orice altă parte a corpului. Stochează informație și are memorie. Multe probleme menstruale și de fertilitate pleacă de la suprasaturarea acestuia cu energie care NU ne aparține.

De ceva vreme, am conștientizat această realitate a noastră, a femeilor. Că habar nu avem de magia care șade în interiorul corpului nostru. Că nu ne-a învățat nimeni. Că stocăm în corpul nostru toată judecata care s-a emis vreodată asupra sexului feminin.

WORKSHOP

VINDECAREA PÂNTECULUI

O călătorie profundă de cunoaștere și conectare cu pântecul nostru este o călătorie pe care cred că fiecare femeie va simți chemarea să o facă. Este ca o relație pe care o dezvolți în timp și o hrănești conștient.

Pentru astfel de femei care sunt deja în proces de conectare cu pântecul lor sau pentru cele care-și doresc un start, mi-am dorit să ofer acces la o călătorie puternică de curățare și de eliberare a energiilor stocate în pântecul lor.

În prima parte a workshop-ului voi oferi infromație prețioasă și practică despre relația ta cu pântecul iar în a doua parte voi ghida o meditație de grup, care să te transporte în cele mai adânci straturi ale ființei tale, pentru a începe să devii conștientă de pântecul tău, pentru a curăța energia stocată și pentru a declanșa procesul de vindecare.

Vom călători în aceste buzunare de energie stocată și vom curăța tot ce nu ne aparține. Iar tot ce este al tău, va fi transmutat și vindecat. Vom activa setările inițiale cu care ai venit pe această lume, când pântecul tău era direct conectat cu Mama Creatoare.VINDECAREA PÂNTECULUI

MEDITAȚIE PASIVĂ

MEDITAȚIE ACTIVĂ

CE PRIMEȘTI

ÎN ACEASTĂ EXPERIENȚĂ

Participare LIVE la Workshop

Este un workshop practic și foarte aplicat, în care vei lucra live alături de mine pentru vindecarea pântecului​

Înregistrarea audio a meditației

Vei primi un fișier audio cu înregistrarea meditației ghidate pentru a o relua pe viitor oricând ai nevoie​

Ebook cu practică pentru pântec

Ți-am pregătit o serie de practici zilnice &  menstruale pentru a rămâne permanent conectată cu energia pântecului

CÂND ȘI UNDE?

 Sâmbătă 26 iunie 

Ne vedem LIVE pe ZOOM

PROGRAM

Timp de trei ore

19:00 – 22:00

INVESTIȚIE

300 RON 

231 RON 

GHIDUL TĂU

M-am născut curioasă. Și mi-a plăcut să pun întrebări. Și-am aflat că întrebările deschid câmpurile către posibilități. Și că identitatea ta este un organism viu, care respiră și se extinde.

Antrenor de gânduri. Strateg.

ghid de tărâmuri interioare

Sunt Ioana Negură și la bază sunt comunicator.

Un fel de mesager. Sau un translator al frecvențelor din mine și din jurul meu.  Explorator al conștiinței și numeroaselor feluri în care se manifestă mintea umană. De 13 ani experimentez, studiez perspective și practic cu diverse metode pentru antrenarea a ceea ce am putea numi capacitate potențială umană. 

Am dezvoltat în tot acest timp câteva perspective practice care m-au învățat să-mi înțeleg și să-mi vindec depresia, anxietatea și episoadele de scindare. Când am devenit un lider în propia viață am reușit să aduc un impact sănătos și în viața altora. Am ajutat câteva sute de oameni să fie mai prezenți în viața lor prin practică zilnică și prin acordarea la rimtul interior natural și semnătura lor vibrațională unică.

Modalitatea în care procesez informația este logico-pragmatică, empirică și puternic intuitivă. Ca personalitate, polemist. Cântăresc perspective toată ziua. Nimic nu e exclus. Și nimic nu e automat real. 

Ne creăm viața cu fiecare respirație, alegere, pas.

PASUL 1

Achită locul pentru rezervare

PASUL 2

Pe e-mail primești un PDF cu link-ul de acces și pașii de conectare 

PASUL 3

Sâmbătă pe 26 iunie de la 19.00 ne vedem live pe ZOOM