CURS GRATUIT

De ce nu ne vindecăm
și cum putem să o facem

5 webinarii Live despre 5 Cauze ale Nevindecării

Webinariile sunt gratuite dar este nevoie să te înscrii acum

Un pic de context

Fie că vorbim despre vindecare emoțională, psihică sau fizică întotdeauna cauza de bază care stă la rădăcina problemei este de natură energetică. Nicio disfuncție nu se manifestă în corpul tău fizic dacă nu există un dezechilibru în corpul tău energetic. Fie că acest dezechilibru este creat de tine sau moștenit, motivul pentru care oamenii nu se vindecă este că nu adresează problema într-un mod holistic.

Fie tratează doar coprul fizic, fie doar pe cel mental, fie pe cel emoțional. Rar am văzut oameni care să acționeze asupra celor 3 componente: Trup, Minte și Suflet. 

Acesta este și motivul pentru care anumite tratamente au efect temporar iar afecțiunile recidivează. Pentru că dinamica energetică care a dus la somatizarea problemei nu este adresată. 

E ca atunci când porți ochelari. Te ajută să vezi, dar nu îți redau vederea. Sau când iei o pastilă de durere de cap. Faptul că n-o mai simți nu înseamnă că ea a trecut. Înseamnă că ți s-a întrerupt comunicarea durerii către senzorii de percepție.

Personal, m-am confruntat în tinerețe și în viața timpurie de adult cu nenumărate disfuncții de natură psihologică și emoțională care, neadresate corect și holistic, au culminat cu declanșarea unei afecțiuni auto-imune de piele la sfârșitul lui 2015. Era doar o pată și uneori, dispărea. Apoi a apărut în alte zone ale corpului și am continuat să o ignor. În octombrie 2018 mi s-a declanșat o altă afecțiune auto-imună de piele pe care nu am mai put-o ignora din cauza mâncărimilor puternice. 

După 5 vizite la 5 dermatologi diferiți, am primit un diagnostic corect. Am primit și un tratament cu mențiunea că nu se va rezolva cauza, dar va ajuta cu disconfortul cauzat de efectul erupțiilor. Efecte adverse puternice. L-am luat o lună de zile după care am renunțat. 

Și timp de 1 an jumătate am căutat o metodă care să mă ajute să mă vindec din cele mai adânci structuri ale ființei mele. Am acționat din mai multe direcții și pe mai multe fornturi. 

Dar esența principală este că am făcut Pace cu Mine. Iar în Decembrie 2019 au apărut primele semne de retragere. La sfârșitul lui Martie 2020 s-au retras complet iar acum, în Decembrie 2020 pot să zic că niciuna dintre ele nu a mai recidivat.

În toată această călătorie am descoperit câteva cauze principale care m-au împiedicat de-a lungul timpului să mă vindec. Atât emoțional-psihologic cât și fizic.

 De aceea, doresc să împărtășesc cu tine concluziile la care am ajuns în primul rând lucrând profund cu mine și mai apoi informațiile adunate în lucrul cu oamenii, atât în sesiunile individuale cât și de grup, prin cursul pe care îl fac.

Din aceste webinarii vei afla:

Fiecare webinar analizează separat câte o cauză principală a nevindecării și propune o soluție care constă într-o Abilitate a ființei interioare ce poate fi pusă în practică, antrenată și dezvoltată asemeni unui mușchi. 

În fiecare din întâlnirile live vei primi la sfârșit o temă practică de lucru pentru a o aplica până la următoarea întâlnire. Adică instrumente concrete pe care le poți aplica imediat. Îți recomad să participi la toată seria, pentru a avea o imagine completă asupra subiectului.

După această serie, vei fi înțeles că ai o putere și un rol în vindecarea ta mult mai mare decât crezi. Vei fi făcut câțiva pași mici în această direcție. Și cel mai probabil, dacă îți dorești foarte mult să ajungi la destinație, vei porni într-o călătorie de vindecare cu o altă atitudine și energie, pregătit(ă) să îți asumi acest proces 100%

De ce este povestea din capul tău una dintre cauzele pentru care nu reușești să te vindeci. Cum poți să folosești poveștile ca medicament și de ce Atenția este prima abilitate pe care vei vrea să o antrenezi în vindecarea ta. Când nu ești atent la semnalele corpului: mentale, emoționale și fziice, nu ai cum să faci ceva în privința lor. Primești un instrument practic și foarte simplu de aplicat pentru a te ajuta să îți antrenezi atenția și a te păstra într-o stare de observator imparțial.

Majoritatea oamenilor ignoră semnalele pe care le primesc de la corpurile lor. Oricare ar fi motivul pentru care o facem, se pare că este mai ușor să negăm ce se întâmplă cu adevărat decât să acceptăm realitatea. Asta până când prețul plătit devine prea costisitor. 

Pare greu de crezut, dar ne lipim fantastic de condiția noastră șubredă. Există niște cauze emoțional-psihologie pentru care facem asta și un câștig direct sau indirect, chiar dacă îți vine greu să accepți că ai putea primi ceva de pe urma suferinței tale. De asemenea, atașamentul puternic de idei, credințe, comportamente duce la închiderea câmpului de percepție și uciderea posibilităților de vindecare. În timp, corpul se rgidizează și energia nu mai curge natural. 

Fiecare om de pe planeta asta a trecut în copilărie, adolescență și viața de adult prin niște traume emoționae, psihice și/sau fizice. Neadresarea lor pentru vindecare, integrarea lecțiilor și a energiei pierdute prin suferință duce la somatizarea lor. Când alegi să nu faci nimic în prvința traumelor tale, este tot o alegere. Corpul face asta pentru a ne atrage atenția că avem ceva de rezolvat. Vei afla despre o acțiune foarte simplă, pe care o poți face zi de zi și care duce la vindecare. Vei înțelege ce impact are Alegerea în toată această dinamică.

Un efect major care este un indiciu perfect pentru neasumare este mentalitatea de victimă. În orice formă apare ea. Această mentalitate merge mână în mână cu Abuzatorul, chiar dacă vorbim despre abuzarea propriei persoane prin comportamente, gânduri sau emoții toxice. Ideea de pedeapsă apare adesea, fie că omul crede că l-a pedepsit Dumnezeu, fie că se simte pedepsit de alte persoane sau de circumstanțele vieții. Este ultima Abilitate despre care vorbim pentru că este cea de care ai nevoie ca să pornești cu totul la drum. 

Acest webinar este susținut de:
Ioana Negură - Life Coach, Spiritual Geek
& Energy Reader

AJUT OAMENII SĂ FACĂ PACE CU EI ÎNȘIȘI 

Procesez informație și vorbesc limbajul energiei. Dezbat metafizică și Antrenez abilități. Traduc nevăzutul în idei palpabile. Tocilar de meditație. Scafandru de tărâmuri interioare. Politic incorectă. Om.

Unii îmi spun că sunt ca un mesager însă eu mă consider un translator intuitiv (și educat) al frecvențelor din mine și din jurul meu.

Explorator al conștiinței și numeroaselor feluri în care se manifestă mintea umană. De 12 ani practic și experiementez cu diverse metode de ancorare a prezenței de spirit în viața de zi cu zi.

Am dezvoltat în tot acest timp câteva perspective valoroase care m-au ajutat să-mi înțeleg și să-mi vindec depresia, anxietatea și episoadele psihotice de scindare a personalității (fără tratament medicamentos).

Modalitatea în care procesez informația este logico-pragmatică, empirică și puternic intuitivă.

Felul în care percep și traduc energia m-a ajutat să servesc și altora, fie că a fost vorba de meditațiile ghidate de grup, cursurile pe care le organizez și predau, terapiile energetice individuale sau sesiunile de coaching 1 la 1.

În restul timpului, mai scriu @din când în gând și spun povești vizuale digitale la @firul ierbii 

Seria de webinarii este gratuită dar este nevoie să te înscrii acum

Înscrierea se face o singură dată și îți asigură primirea detaliilor de participare pentru fiecare webinar în parte.

Îți recomand să participi la toate, pentru a căpăta o imagine de ansamblu asupra subiectului.